Spetterclub Tiel met SuperSpetters, zwemschool van het jaar

SuS Marciano.jpgvrijdag 13 oktober 2017

Tijdens de ZwembadBranche Dag op 11 oktober in De Fabrique in Utrecht zijn de Awards voor het ‘Gouden Zeepaardje’ uitgereikt. Zwemschool Spetterclub Tiel heeft de Award voor ‘Zwemschool van het jaar’ en ‘Beste zwemlesteam van het jaar’ in ontvangst mogen nemen.

Het Gouden Zeepaardje is een initiatief van ZwembadBranche. In verschillende categorieën is gezocht naar uitblinkers: wie onderscheidt zich van de rest? In totaal hebben meer dan 150 accommodaties meegedaan aan deze eerste editie. De winnaars van deze categorieën zijn bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek onder klanten. Aan de hand van een korte vragenlijst op een online reviewpagina kon men een beoordeling geven, waarmee de deelnemers op diverse aspecten door hun klanten zijn beoordeeld. Op basis van deze beoordelingen is per deelnemer een eindcijfer gegeven, waaruit de winnaar vervolgens is bepaald.

Spetterclub Tiel staat voor goed leren zwemmen op een leuke manier. Er wordt gebruik gemaakt van de innovatieve nieuwe zwemlesmethode SuperSpetters van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). In deze methode staat het kind centraal, waarbij op een speelse manier de verschillende zwemslagen worden aangeleerd. Na het behalen van het diploma zijn de kinderen zowel zwemvaardig als zwemveilig, doordat de KNZB een unieke methode gebruikt om kinderen te laten toewerken naar hun diploma.

« Terug