Zwemles in Drenthe

Zwemles in Drenthe

Zwemles in Drenthe

Volg nu SuperSpetters zwemlessen, de methode van de KNZB. De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. In de regio Drenthe wordt er op meerdere locaties zwemles gegeven. Bekijk de kaart of de lijst voor het complete aanbod van zwemlessen in Drenthe. 

Veilige zwemlessen in Drenthe

Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Wanneer een kind twee keer per week zwemles heeft, kan het al in 10 maanden het KNZB zwemdiploma behalen en zwemvaardig (Vergelijkbaar met zwemdiploma C) zijn. 

Persoonlijk contact

Een belangrijk onderdeel van SuperSpetters zwemles is de communicatie met ouders en het kind. Voor de start van de zwemlessen worden ouders goed geïnformeerd over het zwemlestraject en ouders worden middels voortgangsgesprekken gedurende de zwemlessen op de hoogte gehouden van de voortgang. Tijdens kijklessen kunnen ouders aan de badrand de vorderingen van het kind aanschouwen. Kinderen ontvangen bij aanvang van het zwemlestraject een persoonlijk zwemboek. In dit zwemboek zitten leuke zwemlesverhalen voor de kinderen, kunnen beloningsstickers worden geplakt en staat handige informatie voor de ouders.

Op naar leuke zwemlessen in Drenthe!

Zwemles in Drenthe

 • Fitnesscentrum Roden

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Bert de Groot, Jos Smeets
  Jos Smeets
  Kanaalstraat 60 D
  9301 LT RODEN

  E-mail
  Website