Zwemles in Arnhem

Zwemles in Arnhem

Zwemles in Arnhem

Volg nu SuperSpetters zwemlessen, de methode van de KNZB. De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. In de regio Arnhem wordt er op meerdere locaties zwemles gegeven. Bekijk de kaart of de lijst voor het complete aanbod van zwemlessen in Arnhem. 

Veilige zwemlessen in Arnhem

Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Wanneer een kind twee keer per week zwemles heeft, kan het al in 10 maanden het KNZB zwemdiploma behalen en zwemvaardig (Vergelijkbaar met zwemdiploma C) zijn. 

Persoonlijk contact

Een belangrijk onderdeel van SuperSpetters zwemles is de communicatie met ouders en het kind. Voor de start van de zwemlessen worden ouders goed geïnformeerd over het zwemlestraject en ouders worden middels voortgangsgesprekken gedurende de zwemlessen op de hoogte gehouden van de voortgang. Tijdens kijklessen kunnen ouders aan de badrand de vorderingen van het kind aanschouwen. Kinderen ontvangen bij aanvang van het zwemlestraject een persoonlijk zwemboek. In dit zwemboek zitten leuke zwemlesverhalen voor de kinderen, kunnen beloningsstickers worden geplakt en staat handige informatie voor de ouders.

Op naar leuke zwemlessen in Arnhem!

Zwemles in Arnhem

 • ESCA-zwemmen

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Marijke Wesselo
  ESCA-zwemmen
  Dedelstraat 53
  6826 JG ARNHEM

  E-mail
  Website