Referentie van ouders

Referentie van ouders

Het systeem van Superspetters is erop gericht dat een kind zich snel kan redden bij plotseling val in diepe water. Voor kleine kinderen wel zo’n veilig idee als dat al vanaf het begin wordt aangeleerd. Bij zwemschool De Watertrappers (DWT) kon je hele les kijken en het contact met de instructeurs verliep uitermate soepel en prettig. De vorderingen van je kind zijn goed te volgen door de verdeling in de badjes. Ook is het erg prettig dat er maar 1 diploma is, wat veel relaxter is en minder stress bij je kind oplevert. Rug- en borstcrawl krijgen veel aandacht wat het prettig maakt voor later.  De kinderen gaan snel naar het diepe, waardoor de kinderen zich snel kunnen redden in het water. 

De methode is ons uitstekend bevallen. Onze jongste kind heeft met de methode leren zwemmen en is nooit met tegenzin naar zwemles gegaan. Ook zagen we dat de kinderen tijdens de zwemles plezier hadden.

(Ouder, zwemvereniging De Watertrappers uit Haarlem)
Ik zou SuperSpetters wel aanraden aan anderen omdat het heel fijn is dat je alles binnen een jaar kunt hebben, op een leuke speelse manier. Vanwege de intensiteit, denk ik persoonlijk dat het niet voor ieder kind geschikt is. Voor onze dochter was het prima!
(Ouder, De Koekoek uit Vaassen)
Ik kreeg met SuperSpetters veel duidelijkheid over de vorderingen. De kinderen gaan snel naar het diepe, waardoor de kinderen zich snel kunnen redden in het water.
(Ouder, TRB-RES uit Tilburg)
Op een speelse manier wordt toch zorgvuldig het zwemmen aangeleerd. Leuk voor onze zoon.  Door persoonlijke aandacht heeft hij zijn angst voor het duiken overwonnen en is nu een echte waterrat!
(Ouder, zwemvereniging DWK uit Barneveld)
Wij hebben 2 oudere dochters die de reguliere zwemles hebben gevolgd. In vergelijking met die manier van lesgeven, de volgorde van dingen aanleren, vinden wij SuperSpetters een enorme verbetering.
(Ouder, De Koekoek uit Vaassen)
Onze dochter heeft een jaar op reguliere zwemles gezeten, dat was geen succes. Het was te massaal voor haar en ze werd erg ongelukkig tijdens deze zwemlessen. Juf Sacha heeft dat geweldig opgepakt en haar goed naar een Superspetter diploma begeleid.
(Ouder, zwemchool Utrecht)
Ik zou SuperSpetters aanraden omdat alles veel transparanter geworden is. De voortgang is beter te volgen en kinderen doorlopen de stappen veel vlotter.
(Ouder, van zwemvereniging TRB-RES uit Tilburg)
De les wordt op een leuke speelse manier gegeven. Zeker kinderen met een hoog energieniveau worden door deze manier van les geven meer uitgedaagd. Onder water zwemmen en door het gat zwemmen wordt door de speelse manier van lesgeven minder beladen voor de kinderen. De kindjes voelen zich al zo vrij in en onder water dat dit als vanzelf gaat.
(Ouder, De Koekoek uit Vaassen)
Het is een super leuke methode en veilig zwemmen. Akram voelde zich vertrouwd en heeft met veel plezier gezwommen. Er worden allerlei technieken tegelijk aangeleerd in 1 les en Akram zag er steeds meer uitdaging in door de veranderingen die gegeven werden.
(Ouder, van zwemvereniging TRB-RES uit Tilburg)