Zwemles in Limburg

Zwemles in Limburg

Volg nu SuperSpetters zwemlessen, de methode van de KNZB. De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. In de regio Limburg wordt er op meerdere locaties zwemles gegeven. Bekijk de kaart of de lijst voor het complete aanbod van zwemlessen in Limburg. 

Veilige zwemlessen in Limburg

Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Wanneer een kind twee keer per week zwemles heeft, kan het al in 10 maanden het KNZB zwemdiploma behalen en zwemvaardig (Vergelijkbaar met zwemdiploma C) zijn. 

Persoonlijk contact

Een belangrijk onderdeel van SuperSpetters zwemles is de communicatie met ouders en het kind. Voor de start van de zwemlessen worden ouders goed geïnformeerd over het zwemlestraject en ouders worden middels voortgangsgesprekken gedurende de zwemlessen op de hoogte gehouden van de voortgang. Tijdens kijklessen kunnen ouders aan de badrand de vorderingen van het kind aanschouwen. Kinderen ontvangen bij aanvang van het zwemlestraject een persoonlijk zwemboek. In dit zwemboek zitten leuke zwemlesverhalen voor de kinderen, kunnen beloningsstickers worden geplakt en staat handige informatie voor de ouders.

Op naar leuke zwemlessen in Limburg!

Zwemles in Limburg

 • Hellas-Glana

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Elly Maassen

  E-mail
  Website

 • HZPC

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Angela Hoeijmakers
  HZPC
  Afhangweg 49
  5961 EA HORST

  E-mail
  Website

 • ZPC de Rog

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Thijs Cost
  Thijs Cost
  Beekstraat 54
  6001 GJ WEERT

  E-mail
  Website

 • ZV Patrick

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Forough Soori
  Bandertlaan 7
  6101 LZ ECHT

  E-mail
  Website

 • Zwemclub R.O.B.

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Frits Hebben
  De Wisselslag
  Wederikstraat 25
  5953 MD REUVER

  E-mail
  Website