Zwemles in Utrecht

Zwemles in Utrecht

Zwemles in Utrecht

Volg nu SuperSpetters zwemlessen, de methode van de KNZB. De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. In de regio Utrecht wordt er op meerdere locaties zwemles gegeven. Bekijk de kaart of de lijst voor het complete aanbod van zwemlessen in Utrecht. Wilt u niet filteren? Kijk dan bij onze locaties in Utrecht.

Veilige zwemlessen in Utrecht

Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Wanneer een kind twee keer per week zwemles heeft, kan het al in 10 maanden het KNZB zwemdiploma behalen en zwemvaardig (Vergelijkbaar met zwemdiploma C) zijn. 

Persoonlijk contact

Een belangrijk onderdeel van SuperSpetters zwemles is de communicatie met ouders en het kind. Voor de start van de zwemlessen worden ouders goed geïnformeerd over het zwemlestraject en ouders worden middels voortgangsgesprekken gedurende de zwemlessen op de hoogte gehouden van de voortgang. Tijdens kijklessen kunnen ouders aan de badrand de vorderingen van het kind aanschouwen. Kinderen ontvangen bij aanvang van het zwemlestraject een persoonlijk zwemboek. In dit zwemboek zitten leuke zwemlesverhalen voor de kinderen, kunnen beloningsstickers worden geplakt en staat handige informatie voor de ouders.

Op naar leuke zwemlessen in Utrecht!

Zwemles in Utrecht

 • Aqua Moves

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Eva Boer
  Aqua Moves
  Rijsenburgselaan 99
  3972 EH DRIEBERGEN-RIJSENBURG

  E-mail
  Website

 • GoNord

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Edwin van Norden
  E. van Norden
  Kaasjeskruid 13
  3824 NW AMERSFOORT

  E-mail
  Website

 • Zwemschool-Utrecht, echt goed

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Sacha de Roos
  Zwemschools-Utrecht, echt goed (Revalidatiecentrum de Hoogstraat)
  Rembrandtkade 10
  3583 TM UTRECHT

  E-mail
  Website