Zwemles in Zuid-Holland

Zwemles in Zuid-Holland

Zwemles in Zuid-Holland

Volg nu SuperSpetters zwemlessen, de methode van de KNZB. De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. In de regio Zuid-Holland wordt er op meerdere locaties zwemles gegeven. Bekijk de kaart of de lijst voor het complete aanbod van zwemlessen in Zuid-Holland. Wilt u niet filteren? Kijk dan bij onze locaties in Den HaagLeiden en Zoetermeer.

Veilige zwemlessen in Zuid-Holland

Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Wanneer een kind twee keer per week zwemles heeft, kan het al in 10 maanden het KNZB zwemdiploma behalen en zwemvaardig (Vergelijkbaar met zwemdiploma C) zijn. 

Persoonlijk contact

Een belangrijk onderdeel van SuperSpetters zwemles is de communicatie met ouders en het kind. Voor de start van de zwemlessen worden ouders goed geïnformeerd over het zwemlestraject en ouders worden middels voortgangsgesprekken gedurende de zwemlessen op de hoogte gehouden van de voortgang. Tijdens kijklessen kunnen ouders aan de badrand de vorderingen van het kind aanschouwen. Kinderen ontvangen bij aanvang van het zwemlestraject een persoonlijk zwemboek. In dit zwemboek zitten leuke zwemlesverhalen voor de kinderen, kunnen beloningsstickers worden geplakt en staat handige informatie voor de ouders.

Op naar leuke zwemlessen in Zuid-Holland!

Zwemles in Zuid-Holland

 • DSZ

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Zwemvereniging DSZ
  Marco van der Heijden
  Dorpersdreef 25
  2542 XD 'S-GRAVENHAGE

  E-mail
  Website

 • Hofspetters

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Stichting Hofspetters
  Hofspetters
  Ypenburgse Boslaan 30
  2496 ZA 'S-GRAVENHAGE

  E-mail
  Website

 • Optisport Westland B.V.

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Jordi Bons
  Deborah van Grieken
  Veilingweg 16
  2678 LN DE LIER

  E-mail
  Website

 • ZVL-1886

  Locatie informatie:
  Contactpersoon: Monique Fieret-Chaudron
  De Zijl
  Paramaribostraat 66
  2315 VK LEIDEN

  E-mail
  Website